Bir şey paylaştığımda, kimler tarafından görüleceğini nasıl seçerim?

İçerik paylaşmadan önce, hedef kitle seçiciye bakın. Gönderinizi paylaşmak istediğini kişileri seçmek için açılır menüyü kullanın.



      Herkese Açık

      Arkadaşlar (+ etiketlenen herkesin arkadaşları)

      Sadece Ben

      Özel (belirli grupları, arkadaş listelerini veya dahil etmek ya da hariç tutmak üzere seçtiğiniz kişileri içerir)
Her içerik paylaştığınızda, durum güncellemesi veya profilinizdeki (zaman tünelinizdeki) bilgiler de olsa, bu aracı görürsünüz.

Araç en son bir şey paylaştığınızda seçtiğiniz hedef kitleyi hatırlar ve hedef kitleyi tekrar değiştirmediğiniz takdirde aynı hedef kitleyi kullanır. Örneğin, bir gönderi için Herkese Açık seçeneğini belirlediyseniz, değişiklik yapmadığınız sürece sonraki gönderiniz için de Herkese Açık seçeneği belirlenir.

Kiminle paylaştığınızı değiştirmek isterseniz, açılır menüyü açın ve farklı bir hedef kitle seçin. Hatırlatma: bir gönderide etiketlediğiniz herkesin yanı sıra bu kişilerin arkadaşları da gönderinizi görebilir.

Genel olarak kiminle paylaştığınızı netleştirmek için, her içerik paylaştığınızda seçtiğiniz hedef kitle her ne söylüyorsanız onunla birlikte görünür. Hedef kitle seçiciyi ayrıca paylaşımda bulunacağınız kişileri bir paylaşım yaptıktan sonra seçmek için kullanabilirsiniz.

Not: Kendi profilinizde (zaman tünelinizde) paylaşımda bulunmadıkça, hedef kitle seçiciyi kullanamazsınız. Başka birisinin profilinde (zaman tünelinde) paylaşımda bulunuyorsanız, gönderinizi kimlerin görebileceğini profilinde (zaman tünelinde) paylaşımda bulunduğunuz kişi kontrol eder.